Известие

Collapse
No announcement yet.

Среща на ГТВ от форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение
    Времето я кара да замира, ама ще се оправи.
    Само да бяга това убито време и ще се организираме, че вече виждам как си чупят вратовете хората по колоната Понеже така или иначе сме риадки, а какво остава като сме повече от 2-3 на едно място... Може и до тепетата да отскочиме ей така за да има извън градско каране по добър асФалтЪ
    Дават го от другата седмица да се оправя времето така,че идва време за срещата ...

Може да се съберем някъде извън софия за 2-3 дни на почивка ( както направихме с колегите във Велинград ) . Ако има желаещи да пишат кой кога е свободен за да мога да пусна анкета
    sigpic
    GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
    Lulin Group Ltd.

Comment

Няма нужда от анкети, ракети и совалки, а само от желание и сериозност И за един ден да е все тая важното е да стене готино и да се събереме повече имам предвид 20-30 коли та дори да не са всички ГТВ-та щото те и без това са толкова в София

П.П. Има един мАтор JTS с какво е по-различен от нашите мАтори та е 163конЙеве
      Last edited by b2d; d.m.y г., 17:21.
      Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Ако ще да е Април и аз сам там
        Spin City!

Comment

Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение
          Няма нужда от анкети, ракети и совалки, а само от желание и сериозност И за един ден да е все тая важното е да стене готино и да се събереме повече имам предвид 20-30 коли та дори да не са всички ГТВ-та щото те и без това са толкова в София

П.П. Има един мАтор JTS с какво е по-различен от нашите мАтори та е 163конЙеве
          По нови са колега произвеждат се след 2003 г. мисля
          sigpic
          Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
            Ако ще да е Април и аз сам там
            Сигурно ще е края на април или началото на май месец ..
            sigpic
            Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
              Сигурно ще е края на април или началото на май месец ..
              Alfa Romeo 166 3.0 V6
              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

какво ще кажете да направим една Бояна другата седмица?
                GTV

Comment

навит

Comment

Всяка неделя от 21:00 часа се събираме алфистите на бояна който има желание и намери време е добре дошъл .
                    Срещата за хората от люлин и околностите за тръгване към бояна е в 20:30 на Лукойл-а преди тунела на люлин
                    sigpic
                    Lulin Group Ltd.

Comment

e az po4ti wsqka nedelq slizam na boqna na omvto no ni sleda ot alfist nito nishto

Comment

аз до сега по4ти всяка неделя слизам на омжто на бояна и не сум засекал нито един алфист ..... аа не 3ма до сега сум засекал ............ митко с жълтия спидер .......... един пи4 всеки път си се засичаме с него и си приказваме но не му запомних името ......... има 156 1,6 маи ....... и това са

Comment

Първоначално публикувано от element_jori Покажи съобщение
                          аз до сега по4ти всяка неделя слизам на омжто на бояна и не сум засекал нито един алфист ..... аа не 3ма до сега сум засекал ............ митко с жълтия спидер .......... един пи4 всеки път си се засичаме с него и си приказваме но не му запомних името ......... има 156 1,6 маи ....... и това са
                          утре ще се срещаме в дружба за сега сме 3 гтв на тази среща. /темата е среща на по бира на езерото в дружба/
                          Alfa Romeo GTV

Comment

колегитииииииии, мъ то мноо студено за ходене нъвън...
                            Влюбена в Alfa Romeo GTV
                            GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
                              колегитииииииии, мъ то мноо студено за ходене нъвън...
                              ем то.. ще си седин на топло в колите...
                              Spin City!

Comment

Първоначално публикувано от element_jori Покажи съобщение
                                Колега всяка неделя от 21:00 часа сме горе - поразгледай няма как да не ни видиш !!!

Ето ти линк към темата :

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=18756&page=34
                                Last edited by Alfredo; d.m.y г., 01:10.
                                sigpic
                                Lulin Group Ltd.

Comment

Working...
                                X